Møbler er interiør i børnehøjde. Sådan defineres det hos WOOD IF, der er et helt nyt dansk brand på markedet, som er opstået ud fra et behov om børnemøbler der i sit rå, enkle og stilrene design, gør det let at indrette til de små. For børn skal da også have det godt! Børn opholder sig meget hjemme, hvor de leger med deres yndlingslegetøj og læser bøger, og med stilrene børnemøbler kan de let finde det, de skal bruge til at sætte fantasien fri. Møbler til børn er også fantasi til børn. Uanset om man søger møbler på vegne af institution, eller om man søger møbler til børn til det private hjem, så er woodif.dk et godt sted at starte.
https://woodif.dk/

Børnemøbler. Samles uden skruer

Børnemøbler fra woodif skaber fokus på en type møbler, der endnu ikke er så mange af på markedet for nuværende ? nemlig møbler, som der er udviklet således, at de hurtigt og nemt kan samles ved hjælp af et kliksystem. Uden skruer og des lignende, hvilket også gør dem nemme at skille ad igen. Det er derfor møbler, som er fordelagtige for de, der bor på få m2, og som har behov for den funktionalitet det er, at man let kan stille møblerne frem og skille dem ad igen.

Til børn – og til deres bedsteforældre

Børnemøbler fra woodif er også udtænkt til at lette livet for bedsteforældrene, som når de har inviteret hele familien til fødselsdag, hurtigt og enkelt kan skabe ekstra siddepladser ved et børnebord, som nemt er lige til at klikke sammen. Det er kun ideerne og fantasien, der sætter grænser for, hvordan og hvor børnemøbler kan bruges! Hele møbelserien af børnemøbler fra woodif er skabt ud af devisen om, at det skal være let at møblere med æstetiske og funktionelle børnemøbler til børn.