Tid er penge!

De danske virksomheder er i dag komplicerede indretninger hvor lønninger og maskiner er så dyre enheder at der ikke er råd til at produktionen står stille. Derfor er det vigtigt at man som leder, husker at have styr på noget så basalt som en sikker strømforsyning. Kontakt gerne www.norwerk.dk for en gennemgang af hvad I kan gøres i jeres virksomhed, så I opnår den højest mulige oppetid på jeres produktion.

Strøm er bare noget der er der!

Sådan tænker mange af os i hverdagen, men det er faktisk ikke helt korrekt. Og derfor er det vigtigt at man selv etablerer et velfungerende , som er klar til at slå til i det øjeblik en eller anden entreprenør får gravet et kabel over. Et velfungerende Nødstrømsanlæg indeholder forskellige elementer og være mere eller mindre komplekst. Men som minimum skal der være et godt UPS-Anlæg som sørger for at intet slukker i det sekund strømmen fra kraftværket forsvinder. Et UPS-Anlæg er basalt set bare et stort, men avanceret batteri som overtager driften i et forholdsvis kort tidsrum. Herefter skal der være Generatorer som kobler ind så hurtigt som muligt, idet disse kan levere en mere konstant strømforsyning. Et UPS-Anlæg har samtidig en anden vigtig funktion idet det “udglatter” den strøm der kommer fra det offentlige net. Det vil sige at alle de små udsving i form af spikes eller små strømfald der opstår i løbet af dagen bliver “opsuget” og man får en ensartet spænding på sin strøm igennem hele døgnet. Dette er især vigtigt for servere og andet udstyr med følsom elektronik.

En generator er imidlertid ikke tilstrækkeligt idet man dels skal have en backup hvis den ene ikke fungerer når den skal bruges, og dels skal have en der kan klare driften når der skal laves service eller reparationer på anlægget. Derfor skal man have minimum 2 Generatorer som en del af sit nødstrømsanlæg.