Hos firmaet Zenztrack, kan man købe deviser til GPS tracking, eller GPS sporing, som det hedder på dansk. Helt lavpraktisk, så går det ud på, at man har en ‘dims’, som man eksempelvis kan sætte i sin bil, sin motorcykel eller sin camping, bare for at nævne nogle eksempler, og så kan man altid følge bilen, motorcyklen eller campingvognen, således man altid ved, hvor den er.

Det er både private såvel som erhvervsdrivende, der kan bruge disse deviser. For en erhvervsdrivende giver det for eksempel rigtig god mening, at man køber en eller flere af disse GPS trackere til sine firmabiler. Det kan for eksempel være en murermester eller en tømrermester, der har sine svende samt lærlinge til at køre rundt i arbejdsbilerne. Aftalen er, at de må tage bilen hjem, når de har fyraften, og så afsted til arbejde igen næste dag, men derudover skal der ikke køres i dem. Er man så i tvivl om, hvorvidt svenden eller lærlingen overholder aftalen, så kan man via en Sporingsportal, der stilles til rådighed på nettet fra Zenztrack, gå ind og se, hvor bilen befinder sig i realtid. Man kan altså se, om ens medarbejdere overholder den gældende aftale der er med, at firmabiler UDELUKKENDE benyttes til arbejdsmæssig transport, eller om de også bruges til privat kørsel.

Hos Zenztrack kan man købe flere forskellige former for devices. Fælles for dem alle er, at de kommer med et simkort, som er en del af løsningen hos Zenztrack. Det betyder, at man som kunde ikke både skal betale for GPS trackern og dernæst også have et simkort, hos en teleudbyder, som skal betales ved siden af. Man betaler abonnement pr. måned.

Vil man læse meget mere om, hvad løsningen med GPS sporing fra Zenztrack indeholder, kan man med rette gå ind på deres hjemmeside www.zentrack.dk Her kan man også finde adgang til sporingsportalen og se de eksakte priser.