Det med moden er jo noget, som der kommet og går, for det ligger ligesom i navnet, at det er noget, som der er populært i en periode, og så forsvinder det igen.

Så kan noget få en genfødsel, hvor det kommer igen på samme måde, eller det gennemgår en forvandling, så det findes i en anderledes afart, men hvad man var vant til.

Nogle gange siger man også, at man er for hurtigt på den, fordi folket ikke er klar til, at noget kommer mode.
Men det omvendte kender de fleste af os nok rigtig godt: At man ikke er med på moden, eller man tror, man er det, og så er man bare håbløst bagefter.

Det kan være sådan noget med ens sko, som vi skal tale om her, for hvor der er mange mænd, der nok mest tænker på det praktiske ved deres fodtøj, så går en del kvinder om i, om de er moderigtige eller ej.

Så kan de være meget på mode for et fåtal, hvor man er på forkant med moden, eller noget er på mode for en bestemt generation af kvinder blandt dem.

De modekorrekte sko findes også til dig

Det kan tage tid at finde nogle sko, der både passer en, og som der er in, og nogle gange synes man måske ikke, de lige passer til en i bygningsformen, selvom størrelsen er korrekt, men det må man så tage med, hvis man vil være in.

Andre gange synes man ikke skoene er pæne, men man vil trods alt alligevel gerne være med, hvor de moderigtige typer er, så man accepterer at gå i de her sko.

Den indstilling kan vare resten af livet, eller man finder ud af, hvornår man egentlig ikke går op i den slags længere, så man mere vil have nogle sko, der siger en noget.

Det betyder så ikke, at kvinden ender med at eje færre sko, for kvinder kan generelt godt lide at have mange par sko, så antallet kommer nok ikke til at dale, lige meget hvor gammel en kvinde ender med at blive.

Sko har bare meget at sige, og du kan se et godt udvalg her: https://custommade.dk/